Călăraşi: EXCLUSIV Declaraţiile poliţistului rănit în misiune de un scuterist cu tupeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Botea, poliţistul care a fost rănit de un scuterist
Ovidiu Botea, poliţistul care a fost rănit de un scuterist

Ovidiu Botea(30 de ani), poliţistul de la Biroul Rutier, rănit în misiune, joia trecută, spune că şoferul mopedului l-a accidentat cu intenţie. Fratele celui cu mopedul fusese oprit în trafic de 3 ori de Botea care a descoperit că, deşi are permisul suspendat, se urcă la volan.

Joi după amiază, în jurul orei 16.30, pe Bulevardul Cuza-Vodă, în timp ce se afla în misiune, Ovidiu a încercat să oprească în trafic, un tânăr care se afla pe un scuter marca Aprilia. „Venea dinspre magazinul Agneza şi i-am făcut semn să oprească deoarece nu purta cască“, povesteşte agentul. Ovidiu Botea nu s-a gândit nicio secundă ce avea să urmeze.

L-a lovit cu roata în piept

„A încercat să mă evite pe partea stângă, dar un taxi, pe care îl oprisem tot pentru control, a virat aproape de bordură şi nu a mai avut pe unde să treacă“, mai spune Botea. Pentru că era decis să scape de oamenii legii, în acel moment, în stradă fiind Botea şi cu încă doi colegi, scuteristul s-a îndreptat către poliţist, l-a înjurat şi a accelerat brusc. „Atunci m-am gândit că vrea să mă lovească. S-a ridicat într-o roată şi m-a lovit în piept . M-a aruncat zece metri şi am intrat cu capul în pilonii care separă benzile de trafic“, a povestit Ovidiu.

Identificat după două ore

Colega sa a plecat în urmărirea celui cu scuterul, dar l-a pierdut la intersecţia străzilor Prelungirea Bucureşti cu Nicolae Titulescu. După două ore de mobilizare generală, tânărul a fost identificat. Poliţistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce, în cădere se lovise la cap, la cot şi la genunchi.

Citiţi mai multe amănunte în cotidianul „Adevărul“, ediţia din 28 iunie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite