Călăraşi: Doi vecini s-au încăierat pentru un loc de parcare/Unul dintre ei a folosit un pistol cu bile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a pornit de la un banal loc de parcare Foto: Arhivă Adevărul
Incidentul a pornit de la un banal loc de parcare Foto: Arhivă Adevărul

Doi bărbaţi s-au încaierat, aseară, în jurul orei 20.25, pentru un loc de parcare. Conflictul a degenerat, iar unul dintre ei a tras un cartuş  cu un pistol cu bile de cauciuc. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea incidentului chiar de către unul din bărbaţii implicaţi în scandal, printr-un apel la 112. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că lui Adrian G.(45 de ani), Nicolae B.(41 de ani), vecinul său, i-a distrus două anvelope de la autoturismul BMW, în timpul unui conflict spontan. Mai mult decât atât, pentru că i se ocupase locul de parcare din faţa blocului, acesta a tras şi un cartuş în plan vertical cu un pistol cu bile de cauciuc.

„Incindetul s-a petrecut pe strada Dumbrava, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că Nicolae B. deţine legal arma. În continuare se fac verificări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi folosirea fără drept a unei arme neletale“, ne-a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite