Încăierare la pescuit. Trei braconieri i-au dat foc unui agent de pază la o baltă din Frăsinet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relaxarea la pescuit s-a transformar într-un scandal veritabil
Relaxarea la pescuit s-a transformar într-un scandal veritabil

Trei bărbaţi din comuna Frăsinet au fost reţinuţi de poliţişti, după o încăierare cu paznicii unei bălţi de pescuit care i-au prins la braconaj. Ca să-şi asigure scăparea, suspecţii au aruncat cu benzină şi i-au dat foc unuia dintre agenţi. Din fericire, victima a scăpat cu viaţă, însă a suferit numeroase arsuri pe corp. Nici agresorii nu au ieşit din scandal fără nicio zgârietură.

Poliţiştii spuncă Bogadan P., în vârstă de 36 de ani, Ştefan P., în vârstă de 32 de ani, şi Alexandru P., în vârstă de 33 de ani, au fost descoperiţi în timp ce pescuiau ilegal pe o baltă din comuna Frăsinet. Incidentul s-a petrecut marţi, 17 iulie, la ora 14.25. Deşi ar fi putut să plece liniştiţi acasă atunci când paznicii iazului i-au anunţat să părăsească zona, acest lucru nu s-a întâmplat. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au devenit agresivi şi au aruncat cu benzină asupra unuia dintre cei 5 agenţi de pază, apoi i-au dat foc.

Şi agresorii au fost răniţi

Potrivit anchetatorilor, Alin A. s-a ales cu  arsuri serioase pe corp, fiind transportat la spitalul Lehliu Gară pentru îngrijiri  medicale. Nici agresorii nu au scăpat fără nicio zgârietură. În urma încăierării, şi aceştia au fost răniţi. „Urmarea cercetărilor efectuate în cauză de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi Secţiei Rurale Dor Mărunt, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor 3 suspecţi. Aceştia au fost introduşi în arestul I.P.J. Călăraşi, urmând ca astăzi(n.r: miercuri) să fie prezentaţi Judecătoriei Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi braconaj piscicol", a declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite