Un călărăşean iute la mânie şi-a împuşcat nevasta ! Vezi aici ce l-a supărat pe bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că soţia sa doreşte să-l părăsească, un călărăşean a pus-o la punct. Cu pistolul. Ameţit de aburii alcoolului, agentul de pază şi-a împuşcat nevasta cu un pistol cu gaze, în văzul lumii.

Speriată de moarte, femeia s-a dus direct la spital, vineri seară, pentru a primi îngrijiri medicale. A alertat şi Poliţia, reclamând că soţul său, Gigi B., în vârstă de 28 de ani, a agresat-o trăgând cu arma asupra sa. Într-adevăr, medicii au constatat că Elena B., în vârstă de 35 de ani, are un traumatism cranio-facial, însă acest lucru nu i-a pus viaţa în pericol.

Nu recunoaşte nimic

Anchetatorii spun că victima nu are urme vizibile de agresiune, însă s-a luat în considerare plângerea sa, cu toate că soţul său nu recunoaşte comiterea faptei. Se pare că scandalul dintre cei doi a pornit de la divorţul pe care Elena îl intentase. Nemulţumit, Gigi a început scandalul în plină stradă şi a scos pistolul. Bărbatul este angajat la o firmă de pază din Olteniţa şi deţine legal un pistol de autoapărare cu gaze.  Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă neletală, fără drept şi lovire sau alte violenţe.
 


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite