UPDATE: ŞOCANT! A murit chiar în curtea spitalului din Olteniţa, după ce a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O încăierare între două grupuri de persoane s-a terminat, tragic, sâmbătă noapte, la Olteniţa. După ce a fost snopit în bătaie, un bărbat a fost înjunghiat în piept. Tânărul şi-a dat sfârşitul chiar în curtea spitalului.

ORA 17.30. Surse din Poliţie susţin că cei implicaţi în scandal ar fi cămătari. Ei au venit în curtea spitalului pentru a recupera o datorie de la cel care deţinea magazinul. Conducerea Spitalului din Olteniţa se fereşte să facă precizări, adăugând că va emite, marţi dimineaţă, un comunicat de presă. În schimb, Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a trimis un comunicat în care precizează că la scandal au participat 5 persoane din Olteniţa şi un grup din Bucureşti, care a venit la locul incidentului cu două autoturisme. Altercaţia s-a produs în curtea spitalului, acolo unde îşi dăduseră întâlnire.

Un  mort şi patru răniţi

Discuţiile au degenerat la scurt timp, iar una dintre persoane, T.B.(27 de ani) a decedat. De asemenea, în încăierare au fost răniţi şi: R.I., G.E.,C.C. şi B.C, toţi din Olteniţa. În urma investigaţiilor, s-a dispus reţinerea trei persoane. Este vorba despre T.M. şi S.G.A. ambii din Bucureşti, dar şi a lui S.C. din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, care vor fi prezentaţi Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

ORA. 13.30. Anchetatorii spun că scandalul a început între 15 persoane, majoritatea de etnie rromă, din cauza unui magazin pe care unul dintre ei îl deţinea în curtea spitalului. „S-au lovit cu bâte, iar în în timpul încăierării, unul dintre ei a fost înjunghiat în piept. A murit pe loc“, a declarat procuror Xenofonte Purcărea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi. Trei persoane, din Bucureşti, care au participat la agresiune au fost reţinute de oamenii legii, iar, luni, urmează să fie prezentate judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite