UPDATE FOTO Descinderi la 17 adrese din Şoldanu şi Curcani. Mascaţii, pe urmele mai multor suspecţi de ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe impresionante de ordine, secondate de mascaţii de la Intervenţie Rapidă au descins, joi dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane suspectate de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe. Anchetatorii spun că cele 17 percheziţii se desfăşoară în baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată şi au loc pe raza comunelor Şoldanu şi Curcani.

ORA 15.30 Poliţiştii au ridicat 18 persoane şi le-au dus la audieri. Anchetatorii spun că cei în cauză sunt cercetaţi pentru un scandal provocat pe 15 iulie, în jurul orei 17.00. Atunci între membrii ai două familii din comuna Luica a izbucnit un conflict spontan în care au fost implicate ulterior şi rudele acestora din comunele Curcani şi Şoldanu. În încăierarea produsă pe stradă, suspecţii au folosit obiecte contondente şi arme albe, bătaia generală  fiind aplanată doar după intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, care au efectuat şi focuri de avertisment, în plan vertical. În urma agresiunii, patru bărbaţi din Curcani au sfost răniţi, iar un autoturism a fost avariat.

Bâta, ridicată la percheziţii

Arme albe, confiscate

De la locuinţele scandalagiilor, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte contondente, folosite la comiterea agresiunilor şi distrugerilor. "Cele 18 persoane, cu vârste între 20 şi 48 de ani, din comunele Curcani şi Şoldanu, conduse la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa, sunt audiate în prezent de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptelor, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun. Cercetările sunt efectuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, încăierare şi blocarea cu intenţie a drumului public",  aprecizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Agresorii au folosit topoare


Distrugere şi alte violenţe

“Sunt vizate multe persoane suspectate de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe, fapte comise în urma unui conflict spontan care a avut loc duminică, pe raza comunei Luica”,  aprecizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. La această misiune au fost mobilizaţi aproximativ 60 de poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi - serviciile de Investigaţii Criminale şi Intervenţie Rapidă, oamenni ai legii de la Poliţia municipiului Olteniţa şi secţiei de Poliţie Rurală Curcani, cu sprijinul jandarmilor.

Poliţia a confiscat arsenalul scandalagiilor
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite