UPDATE Scandal cu focuri de armă la Fundeni ! Un bărbat fără permis a fost împuşcat în picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bărbat din comuna Fundeni a fost împuşcat, marţi seară, de poliţişti, după ce fusese prins la volan fără permis. Întrucât a  încercat să fugă, oamenii legii au tras două focuri de avertisment şi un altul în direcţia suspectului. Bărbatul a fost rănit la picior şi se află acum internat în spital.

ORA. 9.30. George I., tânărul care a agresat un poliţist în urmă cu două seri, a fost capturat miercuri după-amiază. În jurul orei 16,30 suspectul a fost depistat într-un autovehicul marca Dacia Pick-up, care se deplasa pe o stradă din comuna Fundeni, fiind condus de Nicuşor A., de 28 ani, care nu posedă permis de conducere. Vâzându-i pe poliţişti, suspectul de ultraj a coborât din maşină şi a fugit pe un teren viran din apropiere, pentru prinderea sa fiind necesară folosirea de către poliţişti a armamentului din dotare. Aseară, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Împotriva lui Nicuşor A. vor fi efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Incidentul din 6 decembrie

Întrucât a  încercat să fugă, oamenii legii au tras două focuri de avertisment şi un altul în direcţia suspectului. Bărbatul a fost rănit la picior şi se află acum internat în spital. Scandalul nu s-a oprit însă aici. Unul dintre prietenii lui Vasile N., în vârstă de 32 de ani, aflat în maşina pe care acesta o conducea, a sărit la gâtul unui poliţist, rupându-i cămaşa şi puloverul, moment în care agentul de poliţie i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Chiar şi aşa, George I., în vârstă de 24 de ani, a reuşit să fugă. Incidentul s-a petrecut pe 6 decembrie, în jurul orei 22.30, iar scânteia care a aprins scandalul a pornit de la un banal control în trafic.

A rupt-o la fugă

Vasile I., aflat la volanul unei Dacii, înmatriculate în Bucureşti, a fost împuşcat în picior de un poliţist, după ce acesta l-a invitat să meagă la secţie pentru cercetări, deoarece nu avea permis de conducere. „Întrucât a refuzat şi a încercat să fugă, după somaţia legală şi efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical, un agent de poliţie a tras în direcţia suspectului, rănindu-l în piciorul stâng“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

În maşină, obiecte contondente

Trei echipaje de poliţie au fost prezente la locul incidentului, însă cei doi suspecţi dispăruseră în noapte. În maşina cu care aceştia se deplasau se mai aflau două persoane care nu au intervenit în scandal. În autoturism au fost găsite mai multe obiecte contondente, iar George I., cel care l-a agresat pe unul dintre poliţişti, este suspect în mai multe dosare de furt. Poliţistul ultragiat s-a prezentat la Serviciul Medico-Legal pentru evaluarea leziunilor, stabilindu-se că are nevoie de 6 zile de îngrijiri medicale. Cei doi suspecţi s-au ales cu dosare penale pentru ultraj şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, cazul fiind declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.



Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite