FOTO Aglomeraţie în arestul IPJ Călăraşi. 15 scandalagii din Frumuşani, reţinuţi pentru încăierare şi alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie în arestul IPJ Călăraşi! 15 din cei 19 suspecţi din Frumuşani, săltaţi de mascaţi, joi dimineaţă în urma mai multor descinderi, au fost reţinuţi de poliţişti. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 26 şi 56 de ani sunt cercetaţi pentru încăierare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Pe 6 septembrie, forţe impresionate de ordine, secondate de mascaţii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, au bătut la uşa mai multor persoane implicate într-unscandal de pomină pe raza comunei în seara de 3 septembrie. Forţele de ordine au descins la 13 adrese pentru punerea în executare a 21 de mandate de aducere. Anchetatorii spun că pe 3 septembrie, membrii unor familii din comuna Frumuşani au fost implicate într-un conflict în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente. Suspecţii au devenit deosebit de violenţi chiar şi cu poliţiştii, aruncând cu pietre în direcţia acestora şi a autovehiculelor. Ordinea şi liniştea publică a fost restabilită şi starea conflictuală a fost aplanată după intervenţia mai multor efective de poliţişti şi jandarmi, care au efectuat şi uz de armă în plan vertical.

image

Propuneri de arestare

Cei 15 suspecţi, P. Mihai, de 26 ani, P. Gheorghe, de 55 ani, P. Suraj, de 32 ani, P. Costică, de 45 ani, P. Mihai, de 25 ani, P. Alexandru, de 47 ani, C. Lucian, de 31 ani, C. Ștefan, de 26 ani, C. Petre, de 56 ani, C. Maria, de 55 ani, C. Marius – 36 ani, N. Ionel, de 42 ani, N. Gelu, de 40 ani, N. Marian, de 41 ani, M. Mihăiță, de 30 ani, toţi din comuna Frumuşani, se află în prezent, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.

image

Citeşte şi: UPDATE Descinderi la scandalagiii din Frumuşani. Poliţia are mandate pentru ridicarea a 21 de persoane

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite