Săptămânalul ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a apărut la chioşcuri a noua ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

„ George Naghi a trăit cât pentru 500 de ani“: Nicolae Boroş, fost şef la cele mai importante restaurant din oraş, povesteşte în pagina 3 cum l-a cunoscut pe George Naghi şi cum s-a născut o prietenie adevărată bazată pe respect şi încredere.

„ Carnetul de vaccinări, paşaport pentru copii“ este un interviu interesant cu dr. Camelia Truică, medic epidemiolog în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică în care încearcă să-i convingă pe părinţi de ce este bines să-şi vaccineze copiii.

În pagina 5 veţi descoperi unde va fi înfiinţat primul muzeu al Poştei din ţară, dar şi când vor începe lucrările de reabilitare a clădirii de patrimoniu ce va găzdui această instituţie.

Paginile 6 şi 7 sunt dedicate memoriei celui mai  bogat om al judeţului. Lui George Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, îi va fi atribuit, post-mortem, titlul de cetăţean de onoare al oraşului, iar strada fabricii Aldis, ce a a fost construită de milionar, va purta numele acestuia.

În pagina 8 se regăsesc informaţii utile despre cum puteţi obţine certificatul de naştere.

În pagina „Oameni“, o poveste interesantă despre cariera unei fetiţe care şi-a petrecut copilăria pe ringul de dans.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 25- 31august. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 0,90 lei!

Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite