Săptămânalul ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A zecea ediţie a săptămânalului ADS Călăraşi
A zecea ediţie a săptămânalului ADS Călăraşi

Astăzi a apărut la chioşcuri a zecea ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

„Familia Naghi, binefacere pentru un necunoscut“ din pagina 4 dă la iveală o poveste impresionantă. Ajunşicei mai bogaţi oameni ai Călăraşiului, milionarul George Naghi şi soţia sa, Alina, i-au sprijinit pe cei în suferinţă salvându-le viaţa.

„Jurnalul unui campion cu sindrom Down“ este o lecţie de viaţă pe care Sorin Iordache, un tânăr care s-a născut cu o boală genetică, o dă semenilor săi.

În pagina 5 puteţi citi articolul „Duminica, zi nefastă pentru milionarul Naghi“, urmărit de blestem şi în mormânt.

În pagina 6 veţi regăsi un colţ de rai: „Piscul Crăsani, cetatea marelui rege get Dromichete“.

„Turneul internaţional de baseball“a reunit la Călăraşi cei mai buni jucători. Afli în pagina 7 ce echipe au participat la competiţie.

În pagina 8 afli cum poţi să obţii cazierul judiciar, iar în pagina „Oameni“ descoperi o poveste interesantă despre Roxana Ştefan, micuţa dansatoare care uimeşte.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 1- 7 septembrie. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 0,90 lei!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite