Săptămânalul ADS Călăraşi a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a apărut la chioşcuri a şasea ediţie a săptămânalului „ADS Călăraşi“! Echipa redacţională „Adevărul Călăraşi“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate! Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Călăraşi:

Cum poate pierde Călăraşiul 500.000 de euro. Şase unităţi de învăţământ ar trebui să beneficieze de încălzire ecologică din acest an, însă proiectul se anunţă a fi un eşec. Investiţia este blocată de mai bine de trei luni de SC Alfa Bit SRL din Bucureşti, ce care a câştigat contractul pentru montarea panourilor solare.

În interviul cu Nicoleta Gheorghe, psiholog la Organizaţia „Salvaţi copiii“, aflaţi despre proiectul prin care se încearcă reducerea abandonului şcolar.
Deşi societăţile comerciale sunt obligate să-şi instruiască angajaţii pentru a acorda prim-ajutor, puţine firme din oraş respect acest lucru.

În pagina de timp liber regăsiţi un material despre festivalul internaţional de folclor „Hora mare“ care debutează în oraş în această seară.

Articolul „Performanţă cu micii baseball-işti“ din pagina sportivă ilustrează perfect faptul că succesul poate fi obţinut după ce parcurgi temeinic toate etapele unei pregătiri.

În pagina Utile aflaţi ce trebuie să faceţi şi unde puteţi depune documentele pentru a obţine paşaportul.

Carmen Nicolescu este de 18 ani în rândul Poliâiei. S-a implicat trup şi suflet în ultimii patru ani în campanii de prevenire, încercând să-i convingă pe oameni că e mai bines ă se ferească de răufăcători decât să le cadă victime.

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 4-10 august. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Călăraşi la preţul de 0,90 lei!

Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Călăraşiului pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră!



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite