Primarul Călăraşiului le mulţumeşte oamenilor că au ieşit la vot. 43,15%, prezenţa la urne în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Referendum 2012
Referendum 2012

Deşi canicula a dat bătăi de cap, mai ales la orele amiezii, călărăşenii s-au mobilizat la vot în ziua referendumului. Primarul municipiului, Daniel Ştefan Drăgulin(PNL), nu a trecut cu vederea acest lucru. El le mulţumeşte tuturor celor 28.186  de călăraşeni care au dat dovadă de responsabilitate şi şi-au exprimat dreptul democratic în cadrul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

43,15% din numărul total de persoane înscrise pe listele persoanelor cu drept de vot din municipiul Călăraşi s-au prezent la une pe 29 iulie. „Prezenţa cetăţenilor în secţiile de votare, contrar îndemnului la boicot emis de susţinătorii lui Traian Băsescu, nu face altceva decât să demonstreze, încă o dată, că cetăţenii municipiului Călăraşi doresc să scape de orice urmă a acestui PDL, până mai ieri portocaliu, verde, iar acum alb” , a spus primarul municipiului Călăraşi.

Mobilizare masivă

Mobilizare masivă la urne în judeţul Călăraşi! Oamenii au ieşit în număr considerabil la vot pentru demiterea preşedintelui României, în întreg judeţul fiind înregistrat un procent de 54,65%. Oamenii din mediul rural nu au lăsat să treacă o aşa zi importantă pentru ei, alegând să meargă pentru a vota în procent de 57,72%. În mediul urban, procentul a fost de 50,19%. În judeţul Călăraşi, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul Electoral Judeţean, la urne au fost aşteptaţi 261.206 cetăţeni.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite