Razie în peste o mie de trenuri. La Călăraşi, o femeie a fost prinsă circulând cu un abonament falsificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de infracţiuni au fost depistate şi peste 440 de sancţiuni, în valoare de 109.672 de lei, au fost aplicate la nivel naţional, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de la Transporturi la sfârşitul săptămânii trecute. În judeţul Călăraşi, o femeie a fost prinsă circulând cu un abonament falsificat.

În perioada 15 – 17 iunie a.c., Direcţia de Poliţie Transporturi a desfăşurat o acţiune cu efective mărite în staţiile şi triajele de cale ferată, dar şi în trenurile de călători, pentru o călătorie în siguranţă.  În acţiune au fost angrenaţi 950 de poliţişti de la transporturi, dar şi 152 de specialişti ai CFR şi 92 de alte forţe (jandarmi, poliţie locală etc.). Oamenii legii au patrulat în peste 1.000 de trenuri şi au însoţit peste 100 de trenuri de marfă.

Fals în înscrisuri oficiale

Agenţi din cadrul Postului de Poliţie TF/TN Olteniţa au acţionat pe trenurile regio nr. 15.286 şi 15.287, care circulă pe relaţia Olteniţa –Titan Sud şi retur, pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor de la călători, a călătoriei frauduloase şi pentru depistarea persoanelor care desfăşoară activităţi comerciale ilicite. În urma verificării biletelor de călătorie emise, în trenul nr. 15.287. a fost depistată Mariana T., în vârstă de 33 ani, care a prezentat la control, un abonament falsificat. Femeia modificase data emiterii şi a valabilităţii, creând un prejudiciu societăţii emitente, în valoare de 324 lei. Ea s-a ales cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite