Poliţia Rutieră, cu ochii pe şoferii care se urcă băuţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii i-au verificat pe şoferi Foto: Arhivă Adevărul
Oamenii legii i-au verificat pe şoferi Foto: Arhivă Adevărul

Toate drumurile din judeţ au fost împânzite de poliţişti, azi-noapte, într-o acţiunea de amploare ce a vizat prinderea celor care se urcă băuţi la volan.

În toată ţara, peste 1.700 de poliţişti au organizat filtre şi controale, acţionând cu 761 autospeciale, peste jumătate dintre ele fiind dotate cu aparatură de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare. Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R. La razie au participat oameni ai legii din Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Giurgiu, Teleorman şi din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi.

530 de permise au fost reţinute

La nivel naţional au fost testaţi 13.700 de şoferi. Au fost constatate 5.126 de contravenţii (dintre care 147 privind consumul de băuturi alcoolice, 2.543 privind  nerespectarea regimului legal de viteză) şi 186 de infracţiuni (128 privind conducerea unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, două privind consumul de droguri sau a produselor ori substanţelor stupefiante). Au fost reţinute 530 de permise de conducere.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite