Razie pentu stoparea furturilor de cereale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a stopa furturile de produse agricole de pe câmp, poliţiştii au desfăşurat, ieri, o acţiunea pe DN3-DN3A, pe tronsonul Belciugatele - Lehliu Gară - Dor Mărunt.

Poliţiştii şi jandarmii au ieşit în teren pentru a-i prinde pe cei care îşi rotunjesc veniturile furând din recoltă. În timpul raziei au fost legitimate 72 de persoane, fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 27.128 lei. La Fundulea, pe DN3 a fost depistat Ştefan M.(39 de ani), în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă şi transporta cantitatea de 15.000 kg de porumb. Î

n urma verificării documentelor prezentate spre control, oamenii legii au descoperit că transportul rutier public de mărfuri se efectua în mod nelegal, deoarece şoferul nu deţinea licenţă de transport. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 20.000 lei şi i-au fost reţinute certificatul şi plăcuţele de înmatriculare alea maşinii. De asemenea, a fost suspendat şi dreptul de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite