Peste 2.300 de şoferi, sancţionaţi în trafic. Viteza excesivă, în topul neregulilor pe A2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia, cu ochii pe trafic
Poliţia, cu ochii pe trafic

Peste 2.300 de şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea vitezei legale de poliţiştii de la Direcţia Rutieră, sâmbătă, în cadrul unei razii de amploare ce a avut loc pe principalele drumuri naţionale şi cele două autostrăzi. De departe, campioni la ilegalităţi au fost patru şoferi care au rămas fără permis auto pentru trei luni, după ce au fost prinşi circulând pe A2 (Bucureşti-Constanţa) cu viteze între 181 ş

De asemenea, au fost reţinute 24 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, dintre care opt pentru consum de alcool. Cei patru şoferi pe numele cărora s-au întocmit dosare penale, trei în judeţul Sibiu şi unul în Neamţ, au fost depistaţi în trafic cu o alcoolemie de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.

2.100 de poliţişti în teren

Peste 2.100 de poliţişti de la Rutieră acţionează, la nivel naţional, pe toată perioada minivacanţei de Rusalii, pentru a asigura un trafic în siguranţă. Poliţiştii utilizează, zilnic, peste 430 de aparate de monitorizare a traficului şi înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor, urmărind în special prevenirea şi combaterea excesului de viteză. De asemenea, poliţiştii acordă o atenţie deosebită prevenirii accidentelor produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului, potrivit IGPR.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite