Jandarmii călărăşeni, pregătiţi să intervină în cadrul unor proteste în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Călăraşi nu se anunţă, deocamdată, proteste de stradă. În cazul în care oamenii vor ieşi  din case pentru a se alătura manifestanţilor din mai multe oraşe din ţară, jandarmii sunt pregătiţi să intervină pentru ca situaţia să nu degenereze.

Pentru evitarea oricăror violenţe, forţele de vor vor supraveghea îndeaproape manifestanţii.„Până la această oră nu sunt semnale că vor avea loc manifestaţii de stradă la Călăraşi. Suntem pregătiţi în orice situaţie. În funcţie de evoluţia evenimentelor, trupele de jandarmi vor fi mobilizate pentru menţinerea liniştii şi ordinii publice“, a declarat Mihai Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

 29 de răniţi în Capitală

Aproximativ 2.000 de persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a-l susţine pe fondatorul SMURD, Raed Arafat, pentru a protesta faţă de Legea Sănătăţii, PD-L, Traian Băsescu şi faţă de toată clasa politică din România. 41 de persoane care se manifestau violent au fost săltate de jandarmi, iar 29 au fost rănite în busculada creată între cetăţeni şi forţele de ordine. Manifestaţiile s-au extins în mai multe oraşe din România: Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureş, Deva, Constanţa, Bistriţa şi Slobozia.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite