Călăraşi: Producătorii de carne, controlaţi de DSP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii sanitari ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) vor merge în control în toate unităţile producătoare de carne, laboratoare de cofetărie-patiserie şi  fabrici de pâine.

Aceştia şi-au propus să constituie echipe cu inspectori din serviciile publice care să efectueze controale în anumite zone stabilite în unităţile producătoare de carne, laboratoare de cofetărie-patiserie, fabrici de pâine, centre de comercializare carne, ouă, peşte, precum şi restaurantele care vor prepara şi servi produse specifice sărbătorilor de Paşte.
 
Aceştia efectuează inspecţii pentru a scoate de pe piaţă produsele care sunt neconforme cu standardele, au ingredientele falsificate, nu au traduse etichetele sau ingredientele pe care le conţin, au în compoziţie substanţe periculoase pentru consumul uman.


Călăraşi

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite