FOTOGALERIE Mândria Călăraşiului: Denisa şi Gabriela, din nou pe scena festivalului "Mamaia copiilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa Pârvu(stânga) şi Gabriela Amzaru(dreapta) au primit în 2010 distincţia "Omul anului"
Denisa Pârvu(stânga) şi Gabriela Amzaru(dreapta) au primit în 2010 distincţia "Omul anului"

11 copii din Călăraşi au reuşit să impresioneze juriul la preselecţia pentru „Mamaia copiilor” 2012 şi au obţinut calificarea pentru a urca pe scena festivalului. Denisa Pârvu(12 ani) şi Gabriela Amzaru(13 ani), două dintre tinerele talente ale Călăraşiului care promit o carieră spectaculoasă în domeniul muzicii uşoare au bifat şi în acest an participarea la marea competiţie.

În 2010, cele două adolescente au primit din partea Direcţiei de Cultură şi Patrimoniu Călăraşi, distincţia” Omul anului” pentru rezultatele excepţionale obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale. Denisa Pârvu a fost inclusă în galeria celor mai talentaţi 10 copii din România. Cântăm, dansează şi joacă în filme de la vârsta de 6 ani, talentul fiind descoperit de Alexandrina Boranda, profesor de muzică.

Colegă de platou cu regretatul Jean Constantin

Tot la 6 ani a fost remarcată de regizorii Dumitru Lupu şi Dumitru Cucu  şi i s-a propus să joace în filme. Regretatul Jean Constantin i-a fost coleg de platou în „Trupa de Show“, unde a jucat rolul de „Zburd“, iar alături de Alexandru Jula şi Nae Lăzărescu a jucat în 2009 , în filmul „Dramaticus“. Mica actriţă a mai jucat şi în muzicalul „Pădurea albastră, unde a interpretat rolul unui şoricel.  În 2010, a câştigat 21 de premii naţionale şi internaţionale la festivalurile de muzică.

Denisa a purtat cu mândrie tricolorul românesc la mai multe competiţii internaţionale

VEZI AICI IMAGINI CU CELE DOUĂ ADOLESCENTE

Ia lecţii de la compozitorul Marius Ţeicu

La 13 ani, Gabriela Amzaru îşi împarte existenţă între scenă şi şcoală. „Încerc să le îmbin pe amândouă şi cred că reuşesc. Nu vreau să neglijez învăţatul pentru că mi-aş dori să devin medic pediatru“, a spus Gabriela, elevă în clasa a-VII-a la Colegiul Economic din oraş. Deşi încă de la 3 ani şi jumătate a fost în lumina reflectoarelor, adolescenta mărturiseşte că faima pe care o are nu a schimbat-o deloc. În cei 10 ani de studii intensive de muzică uşoară a lucrat cu cei mai talentaţi compozitori români. În prezent, se pregăteşte alături de Marius Ţeicu şi merge în fiecare săptămână la Bucureşti pentru a-şi desăvârşi calităţile vocale.

Palmares de invidiat

Cu un palmres de invidiat, adolescenta uimeşte prin modestie şi spune că toate premiile au ambiţionaţionat-o să meargă mai departe. „Am câştigat premiul special, în 2006, la Mamaia copiilor, premiul I la Festivalul Millennium, în 2007, Fantezia toamnei, premiul I, în 2007, Portativul veseliei, premiul I. Mai sunt multe alte distincţii, printre care pot să mai amintesc Eurovision, în 2009, premiul IV, Cerbul copiilor, în 2009, menţiune, “ Mamaia copiilor, în 2009, locul II “, a spus Gabriela.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite