Se fac nominalizările pentru premiile culturii călărăşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Direcţia de Cultură Călăraşi
Direcţia de Cultură Călăraşi

Şi anul acesta Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Călăraşi organizează sărbătoarea culturii. Pentru desemnarea celor mai buni zece oameni, din diverse domenii, din oraş, autorităţile aşteaptă propuneri pentru realizarea clasamentului final.

Pe 19 decembrie va avea loc spectacolul în sala mare a Centrului Judeţean de Cultură şi Administraţie Publică „Barbu Ştirbei“, prilej cu care vor fi înmânate premiile culturale ale anului 2011-„10 pentru Călăraşi“, premiul anului pentru protejarea patrimoniului la Călăraşi, premiul naţional de proză „Ştefan Bănulescu“ şi „Omul anului 2011“.

Propuneri

„Deoarece instituţia noastră doreşte ca nominalizările să corespundă cât mai fidel realităţii culturii călărăşene, ne-am adresat tuturor instituţiilor pentru a obţine o imagine completă a valorilor culturale ale anului 2011. În acest sens, vă invităm să propuneţi numele pe care le consideraţi meritorii pentru realizarea clasamentului final pe anul 2011“, se precizează într-un comunicat al instituţiei. Răspunsurile sunt aşteptate la adresele de e-mail: contact@calarasi.djc.ro ; cultcl1@yahoo.com  sau la sediul Direcţiei pentru Cultură din str. 13 Decembrie, nr. 9 - până la data de 8 decembrie 2011.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite