Premiul „10 pentru Călăraşi“, câştigat de tânăra coregraf Cornelia Condeescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Condeescu este instructor de dans
Cornelia Condeescu este instructor de dans

Direcţia de Cultură şi Patrimoniu a acordat, luni seară, în cadrul unei gale, premii tuturor persoanelor care s-au implicat în acest an în promovarea valorii călărăşene.

Marele premiu cultural al anului 2011 a fost adjudecat de Mihai Arbagic, Dumitru Simionescu, Cristian Nicolae şi Răducu geprge Filipescu pentru contribuţia adusă finalizarii sălii de spectacole a Centrului Judeţean de Cultură şi Administraţie Publică „Barbu Ştirbei“. Marele premiu pentru patrimoniu a plecat către două firme: Aedificia Carpaţi şi Robson Holding Energy pentru resturarea monumentului istoric „Casa Ana şi Marinache Popescu“, actualul sediu al Direcţiei pentru Cultură Călăraşi.

„Omul anului 2011“ a fost demsenat arhitectul Aurel Botez pentru implicarea în realizarea proiectului de restaurarea a clădirii Direcţiei de Cultură, o adevărată bijuteria a oraşului. Premiul pentru promovarea culturii călărăşene a plecat la Dan Diaconescu, pentru implicarea în realizarea proiectului „Galele OTV- Gala românilor talentaţi“. Premiul cultural al anului „10 pentru Călăraşi“ a fost acordat Corneliei Condeescu, o tânără coregraf.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite