26 tone de porumb fără acte, confiscate de poliţiştii din Olteniţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 26 de tone de porumb au fost confiscate de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Olteniţa, după ce s-a constatat că marfa nu fusese întregistrată toată în documentele contabile.

Anchetatorii spun că cerealele au fost descoperite într-un autocamion care circula pe DN4, pe raza localităţii Curcani. Conducătorul auto, Gheorghe S.(38 de ani) a prezentat poliţiştilor un borderou de achiziţii din 30 septembrie pentru cantitatea de 26.000 kilograme de porumb boabe şi un aviz de însoţire a mărfii din data de 29 septembrie. Marfa fusese achiziţionată de la Mihai N.(63 de ani), din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, care deţinea certificat de producător pentru produse destinate comercializării în cantitate de 3.500 kilograme.

Aviz contrafăcut

„Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au constatat în data de 3 octombrie avizul de însoţire al mărfii, emis de o societate din Bucureşti, prezintă suspiciuni de contrafacere“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. După ce marfa a fost recântărită, anchetatorii au descoperit o diferenţă între cantitatea menţionată în aviz şi cea reală. Poliţiştii au conficate toată cantitatea de cereale până până la definitivarea cercetărilor.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite