Călăraşi: Andreea Cîmpulungeanu trăieşte prin muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa artistă de numai 11 ani reuşeşte să încânte publicul la fiecare reprezentaţie. Îşi drămuieşte extrem de bine timpul, pentru a reuşi să realizeze tot ce îşi propune. Cântă la chitară, iubeşte engleza şi învaţă foarte bine.

Iubeşte muzica şi dansul şi participă la numeroase concursuri şi spectacole. Cântă de aproximativ un an, reuşind să impresioneze cu vocea sa şi să se facă remarcată. „Anul trecut de 1 iunie a fost organizată o caravană unde toţi copiii puteau să cânte. M-am dus şi eu să cânt şi aşa a început. Am cântat melodia «Îmi cânt iubirea ». De atunci am participat la multe concursuri şi spectacole“, ne-a spus Andreea.

Concursuri şi spectacole

După ce a fost remarcată, Andreea a mers la Şcoala Micilor Vedete din Târgovişte. „La îndrumarea domnului Victor Mihalache am mers la Târgovişte, unde făceam înregistrări şi două are aveam emisiune în direct la postul Columna TV din Târgovişte“, ne-a povestit fata. A mai cântat la Zilele Oraşului Animoasa, la spectacolul din Parcul RSR din Craiova, la Zilele Zâmbetului de Copil din Târgovişte, unde cântecul „Copilăria“ a fost ales imnul festivalului şi la Zilele localităţii Lucieni, Dâmboviţa.

„Am mai participat şi la spectacole organizate la Lehliu, sub îndrumarea instructorului voluntar Vali Barbu, care mă sprijină şi are încredere în mine“, a mai adăugat micuţa artistă. A  mai cântat la spectacolul de Crăciun din 2010, la Festivalul Tinereţii de la Costineşti, unde a interpretat melodia „Să fim copii“ de Mihaela Runceanu, iar ultimul a fost sâmbătă, 21 mai la Concurs al elevilor Tinere Talente din Călăraşi.

Mini-CD

La începutul clasei a IV-a, Andreea  a reuşit să lanseze un mini-cd care conţine patru melodii. „Am lansat un mini-cd, cu ajutorul lui Victor Mihalache şi cu sprijinul părinţilor mei, care mă susţin şi îmi sunt alături. Muzica este foarte importantă pentru mine, dar nu neglijez nici şcoala. Vreau ca părinţii mei să fie mândri de mine“, a spus fata. Andreea a învăţat să cânte şi la chitară din iarna anului 2009.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite