Călăraşi: Incendiu la stadionul din Olteniţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri după amiază, un teren din incinta stadionului municipal din Olteniţa a luat foc. Peste 1.500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată au ars.

Ieri, ora 17.14, pompierii din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Stadionului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren din incinta complexului sportiv, proprietate a domeniului public al localităţii. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri de vegetaţie uscată.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului în acest caz cu o autospecială şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 35 de minute. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, după ce o persoană neidentificată a folosit o sursă de aprindere şi a dat foc vegetaţiei uscate din incinta complexului sportiv, generând arderea necontrolată. În incendiu a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi. neînregistrându-se pagube materiale, pompierii reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite