Călăraşi: Sectoristul se întoarce după opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a stopa avalanşa apelurilor la 112, multe dintre solicitări nefiind urgenţe,  Poliţia Municipiului Călăraşi iese în stradă pentru a fi mai aproape de cetăţeni şi problemele pe care le au.

12 poliţişti care au fost deja repartizaţi în tot atâtea zone în care a fost împărţit oraşul vor încerca să-i consilieze pe oameni şi să dea o mână de ajutor la rezolvarea problemelor pe care le au. Este vorba despre  Silviu Marin, Liviu Budică, Alina Necula, marius Dragu, Florinel Manole, Laurenţiu Petcu, Stelică Paraschiv, Mihail Badea, Gabriel Covaci, Valentin  Vasile, Costel Chirică şi Adrian Marin.

„Vrem să reîntregim legătură cu populaţia şi vom desfăşura aceleaşi acţiuni pe care le făceau, în urmă cu 8 ani, sectoriştii. Vom lucra de la ora 7 până la 22.00, inclusiv sâmbăta şi duminică şi vom fi la dispoziţia oamenilor. Numerele noastre de telefon vor exista în agendele tuturor celor care locuiesc în cartierele unde ne facem rondul“, a precizatS ilviu Marin.

Comandantul Poliţiei Municipale, comisar-şef Vasile Luchian este de părere că revenirea poliţistului la sectoare este benefică din mai multe puncte de vedere: „Apropierea din cetăţeni şi oamenii legii conferă încredere, dar şi siguranţă, în acelaşi timp. Este important să nu mai fim asaltaţi de telefoane care nu reprezintă urgenţe la 112. Poliţistul de sector îi poate îndruma către diverse insituţii pentru a-şi rezolva problemele“.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite