Călăraşi: GALERIE FOTO Merg în misiune dezarmaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Chirea, poliţistul internat la Spitalul de Psihiatrie Săpunari Foto:Facebook
Florin Chirea, poliţistul internat la Spitalul de Psihiatrie Săpunari Foto:Facebook

Poliţiştii cu probleme de sănătate merg în misiune cu mâinile goale. Cinci oameni ai legii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, dintre care unul cu probleme psihice, au primit calificativul „apt limitat“ din partea comisiei de expertiză medicală.

Ceilalţi patru au afecţiuni cardiace şi la coloana vertebrală, motiv pentru nu au voie să poarte armament în timpul misiunilor. Şeful inspectoratului, comisarul-şef Vasile Mărgineanu spune că de regulă această „interdicţie“ este impusă de medicii care îi expertizează pe poliţişti. „Decizia de a purta armamentul rămâne valabilă până la o reevaluare medicală. În anumite situaţii aceasta este însoţită de recomandarea de a nu efectua serviciu de noapte sau de a nu conduce autovehiculele unităţii“, ne-a declarat Mărgineanu.

 

Poliţistul Chirea nu a dat de bănuit că ar avea probleme Foto:Facebook
Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Intervenţii şi sancţiuni

Este şi cazul agentului Florin Chirea(26 de ani) de la Serviciul de Ordine Publică Urban din cadrul Poliţiei Muncipale care, din cauza unui comportament necorespunzător, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Săpunari. „ În ceea ce-l priveşte pe agentul la care faceţi referire, toate măsurile vor fi luate în funcţie de recomandările comisei medicale de expertiză. În prezent acesta este în concediu medical“, a mai precizat şeful IPJ. La serviciu, deşi avea probleme de aproximativ doi ani, având şi o internare la spitalul Alexandru Obregia din Capitală, Chirea intervenea la evenimente, se implica în menţinerea ordinii şi liniştii publice, ori constata şi sancţiona contravenţii.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite