Călăraşi: GALERIE FOTO Scuteristul care a rănit un agent, cercetat pentru ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Botea(30 de ani), poliţistul de la Biroul Rutier, rănit în misiune spune că şoferul mopedului l-a accidentat cu intenţie. Fratele celui cu mopedul fusese oprit în trafic de trei ori de Botea care a descoperit că, deşi are permisul suspendat, se urcă la volan.

Joi după amiază, în jurul orei 16.30, pe Bulevardul Cuza-Vodă, în timp ce se afla în misiune, Ovidiu a încercat să oprească în trafic, un tânăr care se afla pe un scuter marca Aprilia. „Venea dinspre magazinul Agneza şi i-am făcut semn să oprească deoarece nu purta cască“, povesteşte agentul. Ovidiu Botea nu s-a gândit nicio secundă ce avea să urmeze.

   

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE

L-a lovit cu roata în piept

„A încercat să mă evite pe partea stângă, dar un taxi, pe care îl oprisem tot pentru control, a virat aproape de bordură şi nu a mai avut pe unde să treacă“, mai spune Botea. Pentru că era decis să scape de oamenii legii, în acel moment, în stradă fiind Botea şi cu încă doi colegi, scuteristul s-a îndreptat către poliţist, l-a înjurat şi a accelerat brusc .

„Atunci m-am gândit că vrea să mă lovească. S-a ridicat într-o roată şi m-a lovit în piept cu roata. M-a aruncat zece metri şi am intrat cu capul în pilonii care separă benzile de trafic“, a povestit Ovidiu.

Suspect în mai multe dosare de furt

Ioan Adrian Tudor  a mai avut probleme cu legea pentru că nu a oprit la semnalul agenţilor pentru control de rutină, dar şi pentru că a fost suspect de furt. „De multe ori a creat probleme când i s-au făcut semnale să oprească, dar ca acum, nu s-a întâmplat niciodată. A fost suspect şi în mai multe furturi“, susţin anchetatorii. Acum, tânărul are dosar pentru ultraj. „Acest tânăr s-a întrecut cu gluma, lovind un poliţist. Este cercetat pentru ultraj şi riscă o pedeapsă cu închisoarea între 4 şi 12 ani“, a declarat comisar-şef Vasile Luchian, comandantul Poliţiei Municipiului Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite