Călăraşi: Un poliţist de la Ordine Publică, internat la Spitalul de Psihiatrie Săpunari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin, în prim-plan, alături de colegi în clasa a-IV-a
Florin, în prim-plan, alături de colegi în clasa a-IV-a

Florin Chirea(27 de ani), agent în cadrul Biroul de Ordine Publică Urban din cadrul Poliţiei Călăraşi a fost internat, ieri, la spitalul de Psihiatrie Săpunari.

Tânărul a avut un comportament necorespunzător în ultimele zile, iar familia a decis să-l ducă la tratament. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, Ramona Tudor, Chirea fusese încadrat  ca agent în anul 2006 şi se pare că în urmă cu doi ani a mai avut o internare la un spital de specialitate din Bucureşti. „La serviciu nu purta armament pentru că fusese declarat apt limitat, însă în ultimele zile vorbea incoerent şi a adresat cuvinte jignitoare colegilor“, a precizat Ramona Tudor.

Şi comisarul-şef Vasile Luchian, şeful Poliţiei Municipiului Călăraşi, în subordine căruia se afla Florin Chirea a confirmat că tânărul avea probleme. „Despre diagnostic nu ştiu să vă spun, doar medicii îl pot stabili. Ştiu însă că a avut o atitutine nepotrivită faţă de colegi şi faţă de cetăţeni. În ceea ce-l priveşte şi-a făcut datoria şi şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu care apăreau  în fişa postului“, ne-a declarat comandantul Poliţiei călărăşene.

Familie respectabilă

Chirea provine dintr-o familie respectabilă.Tatăl său a fost poliţist, iar mama este asistent medical la spital. Florin mai are un frate, Dani, cu doi ani mai mic. Prietenilor săi nu le vine să creadă prin ce trece. O fostă colegă de gimnaziu, Daniela, ne-a declarat că era un băiat inteligent care nu a creat niciodată probleme. „Era respectuos şi cu bun-simţ. Învăţa bine şi era un elev silitor. A terminat Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret, după care s-a încadrat în Poliţie“, ne-a declarat tânăra.

Florin, primul din dreapta pe rândul de sus, la absolvirea clasei a VIII-a

Florin Chirea, alături de colegi la absolvirea clasei a VIII-a

Aceasta spune că a vorbit ultima dată cu Florin în urmă cu aproximativ o lună. „Era la un bancomat din oraş. Am discutat câteva minute, dar nimic nu mi-a dat de bănuit că are probleme. Îmi pare rău că trece prin astfel de momente“, a mai adăugat Daniela. Florin Chirea a fost coleg cu Daniela până în clada a VIII-a la Şcoala Generală nr.10. Tânărul a dat mai departe admitere la Grupul Şcolar Danubius, profilul matematică-informatică.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite