Călăraşi: O fetiţă de 5 ani a fugit după ce s-a lovit de maşina unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa a fugit către mama sa care se afla în apropiere, s-a strecurat printre maşini, şi s-a izbit de partea laterală a maşinii condusă de un agent de ordine al Poliţiei Municipiului Călăraşi.

Accidentul a avut loc pe strada Viitor, în jurul orei 14.30. Un agent de poliţie aflat în afara orelor de program, care se deplasa la volanul autoturismului proprietate personală, a surprins şi accidentat un minor ce traversa neregulamentar. Pe Strada Viitor, din Municipiul Călăraşi, fetiţa a apărut brusc pe carosabil, dintre maşinile staţionate, izbindu-se de partea laterală a autoturismului condus de un agent din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi.

Poliţistul l-a preluat pe copil şi pe mama acestuia, care se afla în apropiere, pentru a-l transporta la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale. Ajunşi la poarta Spitalului Judeţean Călăraşi, fetiţa, împreună cu mama sa au fugit, poliţiştii efectuând activităţi de căutare a celor două.

Agentul de poliţie a informat superiorii despre producerea accidentului, iar poliţiştii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În continuare sunt efectuate cercetări pentru găsirea victimei şi stabilirea tuturor condiţiilor producerii accidentului.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite