Vitezomanii, vânaţi două zile pe şosele cu 270 de radare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 5.000 de contravenţii privind nerespectarea vitezei legale, constatate în două zile ! Acesta este bilanţul unei razii pe drumurile publice la care au participat oameni ai legii din 17 judeţe şi de la Secţie de Poliţie Autostrăzi.

Recordul de viteză a fost stabilit de un şofer grăbit care a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui cu 206 km/oră. Şoferul autovehiculului a fost sancţionat cu amendă contravenţională şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile. Acţiunea s-a desfăşurat în perioada 22-23 octombrie 2011 şi a vizat prevenirea accidentelor de circulaţie provocate pe fondul vitezei excesive.

116 permise au fost suspendate

Pentru a-i prinde pe şoferii indisciplinaţi, oamenii legii au trimis în teren 270 de autospeciale dotate cu aparatură de supraveghere a traficului şi de măsurare a vitezei. De aici şi până la constatarea neregulilor nu a mai fost decât un pas. În două zile au fost înregistrate 5.384 de contravenţii şi au fost reţinute 116 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise. În perioada amintită, din cauza vitezei au fost comise 10 accidente grave în care 3 persoane şi-au pierdut viaţa , iar alte 11 au fost rănite grav.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite