Se clatină scaunul şefului IPJ Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorul şef Vasile Mărgineanu ar putea fi schimbat
Inspectorul şef Vasile Mărgineanu ar putea fi schimbat

Tensiune maximă la IPJ Călăraşi. După ce mai bine de trei săptămâni o armată de funcţionari de la Ministerul Administraţiei şi Internelor a venit zilnic în control, poliţiştii aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele.

„Este posibil ca inspectorul şef Vasile Mărgineanu să fie schimbat din funcţie“, ne-au declarat surse din cadrul IPJ.  Prefectul judeţului, Emil Muşat ne-a spus că ancheta a vizat problemele de management, însă concluziile nu au sosit la Călăraşi. „Controale de acest gen s-au făcut în mai multe judeţe. Încă nu ştim ce fel de deficienţe s-au găsit pentru că nu a sosit niciun raport“, a declarat Emil Muşat. 

Vasile Bebereche, unul dintre favoriţi

Înlocuitorul lui Mărgineanu, susţin surse din cadrul IPJ, ar putea fi comisarul şef Valeriu Bebereche, şef Birou la Direcţia de Control din cadrul Direcţiei Generale de Control şi Audit Intern din MAI, care a participat în 2010 la concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere a poliţiei călărăşene. Bebereche a fost, în urmă cu mulţi ani, şeful Poliţiei Fundulea. Potrivit declaraţiei de avere, postată pe site-ul MAI în octombrie 2010, acesta deţine mai multe terenuri la Fundulea şi Tămădău, o motocicletă Yamaha, fabricată în 2008 şi câştigă anual de la minister, 85.524 de lei.

Controlul MAI la IPJ Călăraşi se finalizează mâine

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite