Călăraşi: Ploia torenţială le-a dat de furcă locuitorilor din Obor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploia torenţială care s-a abătut, ieri după-amiază, asupra oraşului a inundat în mai puţin de 20 de minute mai multe gospodării. Oamenii au cerut ajutorul pompierilor pentru a scăpa de puhoiul de apă care le intrase în gospodării şi ameninţa locuinţele.

Pompierii au intervenit aproape o oră în cartierul Obor, zonă care nu este racordată la reţeaua de canalizare a oraşului. Ca la fiecare ploaie, şi ieri oamenii au întâmpinat probleme. Apa ameninţa să le intre în case şi doar pompierii îi mai puteau ajuta. Mai mulţi locatari de pe străzile Oltului, Banatului şi Mureşului au alertat autorităţile şi au cerut sprijin.

image

Pompierii au intervenit cu o autospecială APCA, fiind înlăturată cantitatea mare de apă din gospodării, după o oră şi 35 de minute. Pompierii au salvat bunuri în valoare totală de aproximativ 250.000 de lei, fără a fi înregistrate  pagube materiale. Şi pe strada cernei au întâmpinat aceleaşi probleme. Apa inundase locuinţele a trei familii, iar autorităţile au salvat bunuri în valoare de 20.000 de lei.

Grindină

Ieri după-amiază, urgia a cuprins oraşul. Cerul s-a înnegrit dintr-o dată, în jurul orei 17.00, şi a început să plouă torenţial cu gheaţă. Grindina a acoperit în mai puţin de 10 minute tot ce a întâlnit în cale, iar traficul a fost îngreunat din cauza precipitaţiilor abundente. Ploaia a fost însoţită de descărcări electrice şi de vânt puternic.

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite