Distracţie de groază pentru călărăşeni în club Bizzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dovlecii vor fi neplisiţi de la petrecere
Dovlecii vor fi neplisiţi de la petrecere

Dovleci cât cuprinde, măşti, vampiri, schelete. Aceasta este atmosfera pe care o pregătesc pentru călărăşeni administratorii clubului Bizzare pentru o petrecere de  pomină. Sărbătoarea de Halloween începe la Călăraşi pe 29 octombrie la ora 23.00 şi se va sfârşi a doua zi în zori.

Surprizele se vor ţine lanţ, iar staff-ul clubului va fi echipat în costume care de care mai trăsnite. „Ne-am gândit să organizăm ceva drăguţ pentru a atrage cât mai multă lume. Şi dacă noi nu suntem îmbrăcaţi adecvat evenimentului, ce pretenţii să avem de la clienţi? Ne-am procurat costume de pe internet. Nu vor lipsi din peisaj pelerinele, pălăriile, măştile şi dovlecii“, a declarat Veronica Maftei, responsabil PR al clubului.

Toţi amatorii de distracţie sunt aşteptaţi în club, nu înainte de a-şi pregăti gardebora. Administratorii localului spun că cea mai reuşită costumaţie va fi premiată consistent. De la petrecere nu vor lipsi nici animatoarele, îmbrăcate în costume de poliţiste şi asistente sexy. Preţul unei bilet de intrare în club este de 10 lei pentru băieţi, fetele având acces gratuit.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite