Au fost desemnaţi câştigătorii de la Săruleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Emil Muşat a înmânat premiile
Prefectul Emil Muşat a înmânat premiile

În perioada 3-8 octombrie 2011 s-a desfăşurat „Cupa Internaţională a României la Pescuit Sportiv la Crap“, pe lacul Săruleşti, judeţul Călăraşi. Au participat sportivi din România, Grecia, Ungaria şi Moldova.  Premierea sportivilor a fost făcută de către Emil Muşat, prefectul judeţului.

„Am deosebita plăcere de a anunţa aici, în mijlocul pescarilor, că în anul 2012, Campionatul Mondial Sportiv la crap se va organiza în România, AGVPS-ul stabilind ca acest eveniment să se desfăşoare în judeţul Călăraşi, pe lacul Săruleşti (Raduta lake). Judeţul Călăraşi se poate mândri la acest moment cu o salbă de lacuri bine întreţinute, dar din păcate încă insuficient exploatate turistic, salbă în care lacul Săruleşti se numără printre cele mai strălucitoare piese. Dacă până acum recordul de captură la crap în judeţ este un crap de 38 de kg, îmi doresc şi vă doresc ca acum cu ocazia Campionatului Mondial de Pescuit la crap să fie capturat adevăratul „monstru” care sălăşluieşte în adâncurile lacurilor călărăşene. Fir întins!, a declarat Emil Muşat.  

Câştigătorii concursului sunt: Iorgus Giorgianis, Dan Constantin şi Radu Iscru cu o captură totatlă de 188,9 kilograme. Cel mai mare peşte a fost prins de o echipă din Braşov, care cântărea 19 kilograme.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite