Urmărire ca-n filme pentru capturarea unui şofer băut şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băut şi fără permis ! Aşa a fost găsit la volanul unui autoturism Audi A4 un bărbat din comuna Modelu. Şandor Iancu, în vârstă de 42 de ani, a fost prins şi legitimat de oamenii legii, după o urmărire ca-n filme.

Un echipaj al Serviciului Rutier Călăraşi l-a prins pe bărbat, vineri, la ora 11.15, după ce acesta a ignorat semnalele acustice la trecerea la nivel cu claea ferată de pe Varianta Nord. „Pentru oprire a fost necesară urmărirea sa de către poliţişti, care au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice,0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, după ce s-a dat în spectacol şi a fost reclacitrant. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal şi îl cercetează pentru  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legal admisă.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite