Călăraşi: Trupa Fix-Up a câştigat locul I la Oneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 12 membri, şase fete şi şase băieţi au impresionat juriul şi publicul, reuşind să-şi adjudece primul loc pe podium.

Concursul Naţional de Dans, ediţia a IX –a 2011 s-a desfăşurat la Oneşti, iar trupa din Călăraşi a concurat la categoria de vârstă 15-19 ani. „La acest concurs au participat 480 de concurenţi, iar trupa Fix-Up a reuşit să câştige locul I. Toate meritele li se atribuie. Sunt  foarte mândră de ei“, ne-a declarat Dorina Varghida, profesor de dans modern.

Trupa Fix-Up a câştigat locul I la dans modern şi fantezie coregrafică. În acestă formaţie au fost şi doi copii de clasa a V-a care au reuşit să facă performanţă şi să uimească asistenţa. „Cei doi copii au foarte mare potenţial şi am dorit să participe şi ei la acest concurs“, ne-a mai spus Dorina Varghida. Pentru a obţine rezultate remarcabile la competiţii, tinerii se antrenează doar de două ori pe săptămână pentru a nu neglija şcoala.

Urmează „Ritm şi graţie“

 „Nu dispunem de mai mult timp ca să ne antrenăm. Copiii au fost selectaţi de la grădiniţă şi această trupă este la a treia generaţie la Palatul Copiilor“, a mai adăugat Dorina Varghida. Trupa de dans Fix -Up a mai participat şi la Concursul internaţional de dans din Franţa, la Rivery, şi la concursul internaţional de dans din Italia, la Ferriere. Şi de aici au adus acasă tot premiul I. „Au câştigat multe premii. Acum ne pregătim pentru concursul naţional „Ritm şi graţie“, ediţia a III-a ce se va desfăşura în perioada 20-22 mai 2011 la Teatrul Popular. Vor participa tineri din 12 judeţe“, a mai precizat Varghida.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite