UPDATE 23 de percheziţii la traficanţii de maşini de lux. Descinderile au loc în Bucureşti, Călăraşi, Ilfov şi Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii, cu ochii pe ilegalităţi Foto: Arhivă Adevărul
Mascaţii, cu ochii pe ilegalităţi Foto: Arhivă Adevărul

O reţea specializată în trafic de maşini de lux a fost luată, luni dimineaţă, cu asalt de oamenii legii. O operaţiune în forţă, coordonată de procurori, se află în plină desfăşurare în Bucureşti, Călăraşi, Ilfov şi Giurgiu. Anchetatorii spun că până la această oră au emis 27 de mandate de aducere. Cele 23 de percheziţii au avut loc la domiciliile mai multor membri ai grupării infracţionale.

ORA 11.00. Potrivit lui Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, oamenii legii pun în executare 27 de mandate de aducere, membrii grupării care se ocupa cu furtul de autoturisme de lux urmând să fie audiaţi. În acest caz, procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, în 9 mai, începerea urmăririi penale faţă de 21 de persoane, pentru infracţiuni de luare de mită, înşelăciune, fals, tăinuire, dare de mită sau abuz în serviciu.
"În data de 14 mai 2012, a fost declanşată o acţiune de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Furturi de Autovehicule, cu sprijinul Serviciului Omoruri, Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Investigarea Fraudelor", se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite