Călăraşi: Percheziţii domiciliare la trei suspecţi de furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Poliţiei de Ordine Publică Urban Călăraşi, cu sprijinul Serviciului de Intervenţie Rapidă, au efectuat în această dimineaţă percheziţii.

În baza autorizaţiilor eliberate de Judecătoria Călăraşi, la locuinţele lui Iuseim M. (42 de ani), Şaban S. (29 de ani), şi Redvan S. (28 de ani), toţi din Municipiul Călăraşi, suspecţi de furt calificat.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi ridicat pentru continuarea cercetărilor mai multe bunuri: cumpănă zidărie, bormaşină electrică cu mâner negru şi carcasă roşie, capăt extensibil pentru aparat stropit, 10 bucăţi de foi de tablă, ruletă, sac box. Bunurile au fost sustrase de cei trei suspecţi din anexe gospodăreşti situate pe Strada Varianta Nord, din Municipiul Călăraşi, în perioada martie – mai 2011.

Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetări în dosarele penale înregistrate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi a participaţiei fiecăruia la comiterea faptelor.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite