UPDATE 17 percheziţii la suspecţii de evaziune fiscală din alcool şi ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 60 de poliţişti şi jandarmi au luat cu asalt, azi dimineaţă, locuinţele mai multor suspecţi de evaziune fiscală. Acţiunea vizează prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale din afaceri cu ţigări şi alcool.

Ora 13.30. În timpul percheziţiilor, oamenii legii au descoperit 18.000 de ţigarete pe care le-au confiscat şi au întocmit dosare penale pe numele celor care le deţineau ilegal. Este vorba despre Nicolaeta C.(23 de ani), Costel A.( 37 de ani), ambii din Călăraşi, Maria R.(66 de ani), din comuna Perişoru, şi Eugen M.(44 de ani), din comuna Dragalina. Ţigările produse în Republica Moldova urmau să fie comercializate.

Razia, coordonată de SIF

Cele 17 percheziţii domiciliare au avut loc în oraş , dar şi în comunele Perişoru, Dragalina, Ştefan cel Mare şi Ştefan Vodă. Razia este coordonată de Seviciul de Investigarea Fraudelor(SIF) din cadrul IPJ Călăraşi. La această oră, la sediul Poliţiei au fost deja aduse câteva persoane suspecte care sunt audiate în legătură cu acitivitatea ilicită pe care o desfăşurau.





Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite