UPDATE 12 percheziţii la Olteniţa şi Bucureşti. Poliţiştii au ridicat 14 persoane care s-au încăierat la discoteca din Chirnogi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii, cu ochii pe ilegalităţi Foto: Arhivă Adevărul
Mascaţii, cu ochii pe ilegalităţi Foto: Arhivă Adevărul

Locuinţele mai multor suspecţi de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice sunt scotocite la această oră de 40 de poliţişti din Călăraşi şi Olteniţa, sprijiniţi de jandarmi. Cele 12 percheziţii au loc pe raza municipiului Olteniţa şi Bucureşti.

0RA 13.00. Anchetatorii au descins la domiciliile a 14 persoane,10 dintre percheziţii fiind efectuate în Olteniţa şi 2 în Bucureşti. Cei în cauză au intrat în atenţia poliţiştilor, după o încăierare într-o discotecă din comuna Chirnogi. Oamenii legii au stabilit că mai mulţi tineri din Olteniţa şi agenţii care asigurau paza localului s-au luat la bătaie. Ulterior ei s-au întâlnit la Olteniţa, în zona Parcului Central, unde s-au agresat reciproc şi au produs distrugeri la trei autovehicule.La domiciliul unui suspect din municipiul Bucureşti, agent de pază la discoteca din Chirnogi, poliţişti au găsit patru arme neletale, cu bile metalice şi bile de cauciuc, care au fost ridicate în vederea stabilirii legalităţii deţinerii acestora.

Bunuri ridicate la descinderi Foto:IPJ Călăraşi

Cei 14 bărbaţi, dintre care 11 din Olteniţa şi 3 din Bucureşti, au fost ridicaţi petnru audieri. Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, încăierare, şi infracţiuni prevăzute şi sancţionate de Legea 61/1191 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Conflict spontan

„În această dimineaţă(n.r: vineri, 13 iulie), în baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată, poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi şi jandarmi din cadrul I.J.J. Călăraşi efectuează 12 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Olteniţa, judeţul Călăraşi şi în municipiului Bucureşti.  Sunt vizate locuinţele mai multor persoane suspectate că, în urma unui conflict spontan care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Olteniţa, au comis fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi distrugeri”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudpr, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.  40 de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi - serviciile de Investigaţii Criminale şi Intervenţie Rapidă şi Poliţiei Municipiului Olteniţa, cu sprijinul jandarmilor au fost mobilizaţi pentru această misiune.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite