Percheziţii acasă la falsificatorii de bancnote de 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiune în forţă a poliţiştilor de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi a procurorilor DIICOT! 21 de percheziţii se desfăşoară în acest moment la domiciliul unor persoane care au falsificat bani. Descinderile vizează suspecţi din Călăraşi, Bucureşti, Ilfov şi Bacău.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, gruparea, formată numai din cetăţeni români, era specializată în contrafacerea şi punerea în circulaţie de bancnote din cupiura de 100 de lei. Poliţiştii spun că activitatea infracţională  se desfăşura în municipiul Bucureşti, unde suspecţii produceau bancnotele prin fotocopiere(off-set) şi le plasau pe piaţă, efectuând tranzacţii comerciale. Aceştai cumpărau bubnuri de valoare redusă, obţinând diferenţa de preţ.

Membrii grupării au fost depistaţi în flagrant, în timp ce încercau să pună în circulaţie 100.000 de lei, în bancnote din cupiura de 100 de lei, contrafăcute. Oamenii legii urmează să aducă la sediul DIICOT-structura centrală petnru 20 de persoane care urmează să fie audiate.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite