UPDATE Două persoane reţinute, joi, după cele şase descinderi în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate Foto: IPJ Călăraşi
Ţigările au fost confiscate Foto: IPJ Călăraşi

Şase percheziţii domiciliare au fost efectuate, joi dimineaţă, pe raza localităţilor Răzvani, Săpunari şi Lehliu Gară  la locuinţele mai multor persoane suspecte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, loviri şi port ilegal de arme albe şi de arme neletale.

ORA. 14.30 Doi tineri din comuna Răzvani, suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi alte fapte cu violenţă, au fost reţinuţi, joi seară, de poliţişti. Florin G.(21 de ani) şi Alin G.(24 de ani), suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, port fără drept de arme albe şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentaţi, vineri, judecătorilor din Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă.

Bâte, topoare şi cuţite

Anchetatorii au găsit acasă la Florin G.( 21 de  ani), din oraşul Lehliu-Gară, 740 de pachete de ţigarete cu marcaj fiscal de Republica Moldova, iar la domiciliul lui Viorel G.(48 de ani) ani, 5 cartuşe de armă de vânătoare şi 207 pachete de ţigarete. Aceste bunurile, precum şi  mai  multe obiecte înţepătore, bâte, topoare, care ar fi putut fi folosite la actele de distrugere, au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Zece persoane, pe numele cărora fuseseră eliberate mandate de aducere, au fost transportate la sediul IPJ Călăraşi pentru audieri.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite