Călăraşi: Patronul de la pizzeria Ela, răpus de un infarct miocardic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Coţea (45 de ani) a fost găsit fără viaţă, azi-dimineaţă, în restaurant. Până în prezent nu se ştiu cauzele morţii.

ORA 14.12. Surse din poliţie ne-au confirmat, în urma necropsiei efectuate de medicii legişti că decesul lui Laurenţiu Coţea a fost provocat de un infarct miocardic.

ORA 11.05. Din primele date se pare că patronul pizzeriei „Ela“ avea o datorie la bugetul statului, motiv pentru care urma să fie executat silit. Numele său apare pe un anunţ colectiv din data de 17 martie 2011, pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Notificarea este din 23 februarie 2011.

„Acestă procedură este ultima. Au mai fost şi alte înştiinţări înaintea publicării anunţului. Trebuia să plătească anumite datorii şi pentru că nu le-a achitat a fost îndeplinită o ultimă procedură, după care, urmează ca persoana respectivă să fie executată silit“, ne-a declarat Acaţia Dedu, purtător de cuvânt al Finanţelor Publice.

image

ORA 10.25. Laurenţiu Coţea este căsătorit de mai mulţi ani cu Georgeta şi au o fiică de 14 ani. Soţia acestuia deţine un magazin în Piaţa Big.

Magazinul deţinut de soţia patronului de la Ela

image

ORA 9.45. Corpul neînsufleţit al lui Coţea a fost descoperit azi-dimineaţă în jurul orei 7.10, de către Ion Başfalion, cumnatul său. Bărbatul a alertat imediat Poliţia. „Bărbatul era întins pe patru scaune în faţa barului din restaurant şi nu prezenta urme de violenţă. Ancheta este în derulare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. Trupul victimei a fost tranportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia“, ne-a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt IPJ Călăraşi.

Bărbatul era patronul uneia dintre cele mai cunoscute pizzerii din oraş ce a fost inaugurată în urmă cu mai bine de 10 ani. Poliţiştii au fost anuntaţi de această tragedie de către cumnatul victimei. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite