Călăraşi: Două încercări de trecere frauduloasă a frontierei, în primele şase luni ale anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul semestru al acestui an, personalul SPCEEPS Călăraşi a constatat cu ocazia depunerii cererilor la ghişeu săvârşirea a zece infracţiuni.

De la începutul acestui an, angajaţii serviciului de paşapoarte au constata şapte infracţiuni privind acte sexuale cu un minori,  două de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi unul de fals privind identitatea. Angajaţii de la paşapoarte au sesizat organele de cercetare penală competente pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor.

În semestrul I al anului 2011 au fost constatate 53 de contravenţii, pentru care au fost întocmite procese-verbale de constatare şi au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 1.590 RON.

De asemenea, au mai fost constatate 46 de fapte încadrate ca atare, pentru care au fost întocmite procese-verbale de constatare şi au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 1.420 RON. Dintre acestea au fost achitate 33, în cuantum de 1.030 RON, 13 procese-verbale fiind date în debit organelor competente din cadrul autorităţilor locale pentru a fi puse în executare.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite