GALERIE FOTO Pomenirea de 40 de zile a milionarului Aldis s-a făcut fără Alina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parastasul pentru patronul fabricii de mezeluri Aldis a reunit o mână de oameni. Puţin peste 20 de persoane au participat la slujba de la biserica din Volna pentru a cinsti memoria celui mai bogat om din Bărăgan, dispărut tragic într-un accident nautic pe braţul Borcea, la 7 august 2011.

Singura care a lipsit, deşi este în Călăraşi, a fost chiar Alina, soţia lui George Naghi. Apropiaţii familiei susţin că aceasta nu a dorit o apariţie în public pentru a nu da ochii cu presa, dar şi din cauza faptului că se deplasează greoi. Rănită în accidentul în care soţul său şi-a pierdut viaţa, Alina urmează să fie operată la genunchi la clinica Dobling din Viena. Ea a amânat intervenţia pentru a putea fi prezentă la parastas. Cu toate acestea, nu a fost nici la biserică şi nici la cimitir. Doar Liliana, nepoata milionarului a declarat la ieşirea din biserică, după ce fusese asaltată de presă, că :„Spectacolul continuă!“, făcând referire la faptul că imperiul mezelurilor creat de unchiul său nu se destramă. Va fi condus în continuare cu mână de fier de Alina şi fiica sa, Gina.

Prima soţie, prezentă la pomenire

Doar Cornelia, prima soţie a milionarului Aldis a fost prezentă la biserică şi la cimitir, alături de rudele lui George Naghi. Gina, fiica adoptivă şi soţul spu, Vasilică, nepoţii Irinel şi Liliana Stoica, dar şi Tudor, fiul legitim al milionarului au asistat la slujbă. La biserică, cele mai afectate de dispariţia patronului Aldis au fost Gina şi Liliana, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile pe tot parcursul slujbei. După ce preoţii au intonat „Veşnica pomenire“, rudele lui George Naghi au împărţit pungi consistente cu alimente şi lumânări aprinse pentru sufletul celui dispărut.„Am mai primit şi dată trecută de la dânşii şi totul a fost foarte bun. Acum au dat de pomană dulciuri, banane, portocale, prăjituri cu ciocolată şi alte bunătăţi“, a spus unul dintre cei care primise o sacoşă.

image

VEZI AICI IMAGINI DE LA PARASTAS

Dragu a venit la cimitir

La cimitir şi-a făcut apariţia şi primarul oraşului, Nicolae Dragu. Acesta a zăbovit preţ de câteva clipe, cât să aprindă o lumînare la căpătâiul celui mai bog om din Bărăgan şi să transmită familiei condoleanţele sale. Toată lumea prezentă la cimitir l-a tâmâiat pe George Naghi, s-a recules în faţa mormântului încărcat de flori şi coroane şi a sărutat tabloul său. De aici, rudele au plecat pe malul Borcei, la momumentul ridicat în memoria lui George Naghi, unde s-a ţinut un moment de reculegere, iar doi preoţi au  oficiat o slujbă. Tot pe malul Borcei, unde şi-a găsit tragicul sfârşit George Naghi, familia a mai ridicat o cruce neagră din fier, de aproximativ 10 metri înălţime.

Peste 200 de oameni la pomană

Apropiaţii familiei spun că masa oferită, astăzi, în memoria lui George Naghi a fost la fermă, locul pe care milioarul l-a iubit cel mai mult. Peste 200 de persoane au fost invitate aici pentru a -l cinsti pe cel mai bogat om din Bărăgan. Le-au fost servite numeroase preparate, printre care: chifteluţe,  sarmale, specialităţi din peşte. De pe masă nu au lipsit ţuica de casă şi nici vinul fetească regală, preferatele lui George Naghi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite