Festin culinar cu foie gras şi Fetească regală în memoria lui George Naghi
0Parastasul pentru patronul fabricii de mezeluri Aldis a reunit o mână de oameni la biserică. La fermă însă a fost un adevărat festin. Invitaţii la pomană s-au delectat cu foie gras(ficat de gâscă), ţuică de casă, sărmăluţe şi Fetească regală.
Apropiaţii familiei spun că masa oferită, astăzi, în memoria lui George Naghi a fost la fermă, locul pe care milionarul l-a iubit cel mai mult. Peste 200 de persoane au fost invitate aici pentru a-l cinsti pe cel mai bogat om din Bărăgan. Le-au fost servite numeroase preparate, printre care şi sofisticatul foie gras, dar şi mâncăruri neaoşe : chifteluţe, sarmale şi specialităţi din peşte. De pe masă nu au lipsit ţuica de casă şi nici vinul Fetească regală, preferatele lui George Naghi, dar şi supa de pui o altă delicatesă. Invitaţii au mai fost serviţi şi cu slăninuţă, brânză de casă şi ceapă.