Călăraşi: Cei care au organizat nunţi în stradă au dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au întocmit dosar penal organizatorlui evenimentului. Foto Adevărul
Poliţiştii au întocmit dosar penal organizatorlui evenimentului. Foto Adevărul

Organizatorii a două nunţi în plină stradă s-au ales cu dosare penale pentru blocarea cu intenţie a drumului public.

Ieri, în jurul orei 16.37,  agenţii din cadrul Biroului Rutier Călăraşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, în dreptul unui imobil, un grup de cetăţeni au organizat o nuntă. Aceştia au ocupat şi blocat în întregime, şoseaua şi trotuarul străzii, aducând atingere liberei circulaţii pe drumurile publice, a celorlalţi participanţi la trafic.

Organizatorul petrecerii a fost identificat în persoana lui Victor S., de 51 ani, din Municipiul Călăraşi, pe numele căruia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de blocare cu intenţie a drumului public, urmând ca  la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.

Nuntă şi pe Luceafărului
Tot ieri, în jurul orelor 17.57, poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Luceafărului din Municipiul Călăraşi,  un grup de cetăţeni au organizat o nuntă, ocupând şi blocând, în întregime, carosabilul şi traficul pietonal, aducând atingere liberei circulaţii a celorlalţi participanţi la trafic.

A fost identificat organizatorul evenimentului, Petre C., de 33 ani, din Municipiul Călăraşi, faţă de care a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de blocare cu intenţie a drumului public, urmând a se propune soluţie. Totodată, poliţiştii au sancţionat contravenţional pe liderul formaţiei muzicale pentru tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect, conform prevederilor legale.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite