Misiune de Paşte. 70 de jandarmi călărăşeni asigură ordinea publică în perioada 12-15 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii, cu ochii pe hoţi
Jandarmii, cu ochii pe hoţi

Efective mărite în stradă în preajma sărbătorilor de Paşte pentru asigurarea ordinii publice. Inspectoratul Judeţean de Jandarmi trimite în teren 70 de angajaţi pentru desfăşurarea în linişte a evenimentelor din perioada 12- 15 aprilie şi în special în noaptea de Înviere.

"Jandarmii vor fi prezenţi în zona a şase lăcaşe de cult din municipiul Călăraşi, 3 din municipiul Olteniţa, 4 din oraşul Budeşti, şi câte una din localităţile Lehliu-Gară, Cuza Vodă, Ciocăneşti, Frumuşani, Curcani, Nana şi Chirnogi, pe timpul oficierii slujbelor religioase”, a precizat Mihai Dinu, purtător de cuvânt al IJJ Călăraşi.

Sfaturi pentru cetăţeni

De asemenea, pentru ca cetăţenii să evite implicarea în diferite conflicte care le-ar putea pune viaţa în pericol, jandarmii îi sfătuiesc să evite circulaţia pe străzi lăturalnice şi în momentul când sesizează comiterea unor fapte antisociale să anunţe imediat forţele de ordine. Cei care participă la slujbele religioase trebuie să se înarmeze cu răbdare, având în vedere că zonele din împrejurimile bisericilor vor fi aglomerate. Nu în ultimul rând, oamenii trebuie să fie foarte atenţi cu bunurile personale(genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite