O mână de ajutor pentru semeni de la George şi Alina Naghi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milionarul George Naghi şi soţia sa, Alina, şi-au păstrat întotdeauna omenia şi de fiecare dată, când au avut ocazia, i-au sprijinit pe cei aflaţi în suferinţă. Deşi nu au făcut niciodată tam-tam pe acest subiect, soţii Naghi au întins o mână de ajutor celor năpăstuiţi de soartă.

Este şi cazul unui bărbat din localitatea Codlea, judeţul Braşov, diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer în stadiul 4 şi cu şanse de viaţă doar 3 luni. Soţia sa, Maria, nu are cuvinte de mulţumiri la adresa familiei Naghi care i-a ajutat cu bani. „Doamna Alina a apărut ca un înger în viaţa noastră, în urmă cu doi ani, la o clinică din Viena, unde l-am dus pe soţul meu pentru a-l trata. Sunt convinsă că s-a sfătuit cu domnul George pentru a ne ajuta. Mă voi ruga întotdeauna pentru sănătatea dânsei. Regret nespus tragedia prin care au trecut. Păcat că dânsul s-a prăpădit!“, a spus, cu lacrimi în ochi, femeia.

S-a oferit să-i ajute

Alina Naghi se trata la Viena pentru atacuri de panică şi, întâmplător, a cunoscut-o pe fiica Mariei. „Fiica mea discuta la telefon, pe balconul clinicii, iar Alina Naghi a auzit-o vorbind româneşte. A venit la ea şi s-au împrietenit. Aflând delicata situaţie în care ne aflăm s-a oferit să ne sprijine. Am fost emoţionată de acest gest şi îi voi rămâne recunoscătoare toată viaţa“, a spus Maria. Acesta a cunoscut-o, ulterior, pe Alina Naghi şi spune că a impresionat-o bunătatea şi modestia de care a dat dovadă soţia patronului fabricii de mezeluri Aldis. „Când a aflat suferinţa soţului meu, a început să plângă şi să ne încurajeze. M-a îmbrăţişat şi m-a învăţat să mă rog pentru ca soţul meu să depăşească acest necez. Este o femeie credincioasă şi cu un suflet extraordinar“, a povestit femeia. În prezent, după multe tratamente costisitoare în străinătate, soţul femeii se simte din ce în ce mai bine. Boala a intrat în remisie, iar el şi-a reluat activitatea profesională.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite