Călăraşi: Puţini clienţi pentru mini-vacanţa de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ostroavele de pe Dunăre, un loc mirific de vacanţă
Ostroavele de pe Dunăre, un loc mirific de vacanţă

Călărăşenii nu au dat năvală să-şi rezerve locuri pentru a petrece un weekend pe plajele bulgăreşti.„ Deşi avem oferte atractive, oamenii nu s-au arătat interesaţi. Doar câteva persoane au ales ca destinaţie Nisipurile de Aur pentru că staţiunea este mai aproape de ţara noastă, iar preţurile pornesc de la 20 de euro de persoană“, ne-a declarat Mariana Anghel, referent clienţi la o agenţie de turism.

Cei care aleg, pe ultima sută de metri, să plece în Bulgaria au de unde alege. În staţiunea Albena, cel mai ieftin hotel este Dobrudja unde cazarea începe de la 20 de euro pentru o persoană. Tariful include cazare cu demipensiune, două sezlonguri şi o umbrelă de plajă pentru fiecare cameră. Cu 24 de euro, turiştii pot să meargă la unul dintre cele mai căutate hoteluri din Albena, Kaliopa, iar la Kalimera Beach, în perioada 10-24 iunie se aplică reduceri la cazare de 15%. Preţurile pornesc de la 26 de euro, pentru o cameră dublă şi ajung până la 42 de euro de persoană pentru o cameră single cu vedere la mare.

Cu barca, la ostrov

Turiştii care aleg să viziteze oraşul de pe malul Borcei, pot petrece un weekend de neuitat la ostrovul Pisica. Cea mai simplă modalitate de a ajunge la insula cu peisaj mirific este cu barca. De la Complexul Albatros Podul 4, de pe DN3, la aproximativ 4 kilometri de municipiul Călăraşi, oricine poate închiria o ambarcaţiune pentru 500 de lei pe zi. 



Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite